Informaţii Livrare

Livrare prin curier

Coletele sunt ridicate în fiecare zi la ora 15:00 din depozitele aflate la nivel național, comenzile care intră după ora 14:00 urmând a fi expediate doar ziua următoare.

Transportul este asigurat prin Fun Courier în peste 5500 de localități din România.

Preț distribuiţe curier cu ramburs: 15,35 Lei + Tva/primul kilogram, iar în cazul în care coletul are mai mult de 1 kilogram se percepe pentru fiecare kilogram suplimentar o taxă de 0,85 Lei + Tva

Pentru localitățile care se află în afară rețelei Fun Courier se percepe o taxa de 0.8 lei/km + TVA, taxa care este plătită de către client iar kilometrii suplimentari sunt calculați o singură dată, doar dus, față de cea mai apropiată filiala Fun Courier

Livrarea se va face la adresa introdusă la înregistrare. Termenul de livrare obișnuit al produselor cumpărate de pe site-ul nostru se încadrează între 1 și 4 zile lucrătoare din momentul înregistrării și confirmării comenzii. În condiții speciale, timpul de livrare poate fi depășit, în aceste situații veți fi contactat și anunțat de un agent de vânzări.

În cazul în care clinetul nu poate fi contactat la dată și ora stabilită pentru livrare, vom păstra bunurile comandate timp de trei zile lucrătoare, interval în care agentul de vânzări va încerca să contacteze telefonic  clientul din nou pentru a definitivă livrarea. În cazul în care nici în acest interval de timp clientul nu poate fi contactat, comandă va fi anulată.