livrare

Masini de spalat vase si cosuri

Masini de spalat vase si cosuri

Masini de spalat profesionale pentru vesela, tacamuri si oale in bucatarie, cosuri

Grid View:
Pre-Comanda
Quickview

Aparat de lustruit pahare si cupe sticla 4 perii

(0)
8,092.00 Ron

Aparat pentru uscarea și lustruirea paharelor și a cupelor din sticla care se va termina cu munca grea a uscării manuale. De asemenea, va oferi procesul mult mai rapid curățare și ofera o finisare pro..

Cos tacamuri 8 compartimente polipropilena - Gri

(0)
48.79 Ron

Cos pentru tacamuri din polipropilena, Culoare Gri, cu 8 compartimente,  Cos universal de tacâmuri de înaltă calitate, cu sau fara mânere din inox, pentru mașini de spălat vase.Dimensiune: 43..

Pre-Comanda
Quickview

Cos tacamuri 8 compartimente polipropilena - Maro

(0)
66.00 Ron

Cos pentru tacamuri din polipropilena, Culoare Maro, cu 8 compartimente,  Cos universal de tacâmuri de înaltă calitate, cu sau fara mânere din inox, pentru mașini de spălat vase.Dimensiune: 4..

Pre-Comanda
Quickview

Cos tacamuri dublu polipropilena

(0)
20.02 Ron

Cos tacamuri dublu polipropilenaMaterial: polipropilenăCuloare: albDim.: 20 x 10,5 x 16,5 cmUn coș de tacâmuri practic în varianta cu 2 diviziuni. Fabricat din polipropilenă. Culoarea este albă. C..

Pre-Comanda
Quickview

Cos tacamuri polipropilena

(0)
7.27 Ron

Coș tacâmuriMaterial: polipropilenăCuloare: albDim .: 10,7 x 10,7 x 14 cmUn coș practic de tacâmuri în versiunea fără diviziuni. Articolul este fabricat din polipropilenă. Culoarea este albă. Arti..

Pre-Comanda
Quickview

Granule masina lustruit tacamuri

(0)
0.00 Ron

Granulatul pe care îl folosim este făcut din porumb; este complet biodegradabil și nepericulos. Granulatul este foarte absorbant și oferă un finisaj perfect tacâmurilor din oțel inoxidabil și arg..

Pre-Comanda
Quickview

Masina de lustruit tacamuri

(0)
19,040.00 Ron

Aparat de lustruit tacamuri automat care nu numai că usucă, ci și le șlefuiește și îndepărtează mărgelele de var din tacâmurile, din oțel inoxidabil și argint, după spălare.Este echipat cu o lampă UV ..

Pre-Comanda
Quickview

Masina de lustruit tacamuri

(0)
13,566.00 Ron

Masina de lustruit tacamuri automată este concepută pentru uscarea și lustruirea tacâmurilor după spălareUsucă și șlefuiește automat tacâmurile (nu numai din oțel inoxidabil, ci și din argint).Este fa..

Pre-Comanda
Quickview

Perii profesionale pentru lustruit pahare

(0)
0.00 Ron

Seturile de perii pentru șlefuitorul de sticlă sunt confecționate într-o microfibră specială cu o capacitate foarte mare de absorbție.Periile din fibre naturale, flexibile și absorbante pot fi adaptat..

Showing 1 to 9 of 9 (1 Pages)