livrare

Detergenti profesionali

Detergenti profesionali

Solutii profesionale de curatare si intretinere pentru fiecare tip de suprafata (geamuri, inox) pardoseala (ceramie, lemn, granit), detergenti si balsam pentru textile (rufe, covoare), obiecte sanitare, degresante, dezinfectanti

Vizualizare:

Ceara profesionala pardoseli 5L, Asevi

(0)
35,24 Ron

Ceara de pardoseli, ofera proprietati antiderapante suprafetelor pe care este aplicata.Este pretabila pentru curatarea tuturor tipurilor de pardoseli: gresie, mozaic, marmura, etc... . Potrivit pentru..

Decapant dezincrustant acid 5 litri - DECAPONS

(0)
62,86 Ron

Decapant dezincrustant acid pentru curatare energica. Elimina fara efort resturi de ciment, mortar, dupa folosire lasa suprafata neteda si curata, fara urme de deteriorare...

Detergent automat PONLIMAK GRAS 5 litri, Asevi

(0)
85,09 Ron

PONLIMAK GRAS Automat - Degresant puternic pentru masinile de spalat pardoseli, 5L, AseviDegresant puternic pentru masinile de spalat pardoseli.Capacitate mare pentru emulsionarea grasimilor animale s..

Detergent Lemn si Parchet Asevi Ponlimad 5L

(0)
44,54 Ron

Detergent Lemn si Parchet Asevi Ponlimad 5L - protejeaza suprafata pe care este aplicat, lasa un aspect impecabil si un parfum placut.Solutie pentru curatarea suprafetelor din lemn tratat (lacuit sau ..

Detergent MIGEI Manual - universal pentru pardoseala Trandafir, 5 litri, Asevi

(0)
30,70 Ron

Detergentul Migei-Asevi se poate utiliza pentru toate tipurile de pardoseli: gresie, mozaic, inoleum, faianta, marmura si lasa in urma sa un parfum placut de trandafiri. Cantitate 5 L..

Detergent pardoseala automat 5 litri - PONLIMAK

(0)
49,83 Ron

Detergent pardoseala automat 5 litri - PONLIMAKPONLIMAK este un dergent profesional pentru pardoseli, concentrat,recomandat pentru masini de spalat automateDupa utilizare, lasa o suprafata impecabil c..

Detergent pardoseala Ponslim Lima Limon 5L

(0)
61,57 Ron

Detergent profesional, concentrat, pentru curatarea pardoselilor.Ph-ul neutru face ca acest produs sa poata fi folosit pentru orice tip de pardoseala. Potrivit pentru spalare manuala.Datorita parfumur..

Detergent Pardoseli Asevi Mio 5L

(0)
78,90 Ron

Solutie concentrata de curatat pardoselile care ofera prospetime si un parfum exceptional o perioada indelungata de timp  Pentru toate tipurile de pardoseli, Produs concentrat. Utilizare: spa..

Detergent pardoseli Asevi Ponslim Nature 5l

(0)
68,31 Ron

PONSLIM NATURE Manual -detergent profesional universal, concentrat, pentru pardoseli, 5L, Asevi Solutie de curatat concentrata cu pH neutru care curata, da stralucire si protejeaza cele mai delicate s..

Detergent Pardoseli Ponligres Citrice 5 litri

(0)
121,59 Ron

PONLIGRES-detergent concentrat pentru pardoseala cu parfum de citrice, 5L, AseviSolutie concentrata cu bioalcool pentru curatarea si intretinerea pardoselilor Produs concentrat. Fara spuma, uscare..

Detergent pardoseli Pons Migei Lamaie - 5 L

(0)
25,44 Ron

MIGEI Manual - detergent universal pentru pardoseli cu parfum de lamaie, 5L, AseviDetergentul Migei se poate utiliza pentru toate tipurile de pardoseli: gresie, mozaic, inoleum, faianta, marmura si la..

Detergent pardoseli Pons MIGEI Mar, 5 litri, Asevi

(0)
25,44 Ron

<p>Detergentul Migei-Asevi se poate utiliza pentru toate tipurile de pardoseli: gresie, mozaic, inoleum, faianta, marmura si lasa in urma sa un parfum placut de Mar.</p><p>Cantitate ..

Migei detergent pardoseli cu lavanda 5 l

(0)
25,44 Ron

Detergentul Migei se poate utiliza pentru toate tipurile de pardoseli: gresie, mozaic, linoleum, faianta, marmura si lasa in urma sa un parfum placut de lavanda. Potrivit pentru spalare manuala.Nu nec..

​Detergent concentrat pardoseli ASEVI PORTOCALA 5l

(0)
73,05 Ron

Solutie concentrata de curatat pardoselile care ofera prospetime si un parfum exceptional o perioada indelungata de timp casei tale Pentru toate tipurile de pardoseli, cu un parfum unic ce va ofera un..

Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)