Text Size

Cum functioneaza serviciul "Cerere de Oferta"

Publicitate
Serviciul este complet GRATUIT fara obligatii financiare, promt si eficient. Folosind acest serviciu economisiti timp si bani, primind oferte de la mai multi furnizori intr-un timp cat mai scurt.
 • Pasul 1 - Solicitantul
  Utilizând formularul Adauga Cerere de Oferta, introduceţi datele de contact, necesarul pe care doriti sa il achizitionati (echipamente, produse, accesorii sau servicii) sau poate fi transmis prin email office @ euroghidhoreca.ro sau telefonic 0762 608 962.
 • Pasul 2 - EuroGhid HoReCa
  Cererea va fi preluata si verificata de catre administrator, dupa verificarea acesteia administratorul va  transmite cererea pe e-mail catre mai multi furnizori conform necesararului.
 • Pasul 3 - Furnizori
  Cererea va fi preluata de catre furnizori si in cel mai scurt timp primiti oferta pe email conform necesarului.
 • Pasul 4 Solicitantul
  Selectarea ofertele primite conform bugetului alocat.

Datele de contact sunt trimise impreuna cu necesarul Dumneavoastra pe email. Datele de contact postate online pe www.euroghidhoreca.ro, sectiunea Cerere de Oferta, pot fi vizualitate doar de catre furnizori datorita serviciului de Log In.

Trimite CERERE DE OFERTA

 

Publicitate
Banner

newsletter

Banner
Banner
Banner
Banner

autentificare

Traducere

English French German Hungarian Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Important

Euro Ghid HoReCa pune la dispozitia managerilor, administratorilor unitatilor de cazare si de alimentatie publica serviciul de achizitii "Cerere de Oferta".
Serviciul este GRATUIT fara obligatii financiare, promt si eficient. Folosind acest serviciu economisiti timp si bani, primind oferte de la mai multi furnizori intr-un timp cat mai scurt. Citeste...


____________________________________