Text Size
Error: Failed to parse the Currency Converter XML document.
25.70 €uro
Error: Failed to parse the Currency Converter XML document.
6.02 €uro
Error: Failed to parse the Currency Converter XML document.
11.88 €uro

Bucharest Coffee Festival - Primul festival de cafea din România!

Publicitate

Pentru prima oară, Bucureştiul se alătură marilor oraşe ale lumii găzduind un festival de cafea de anvergură. Bucharest Coffee Festival este un festival pentru iubitorii cafelei. Pe parcursul a patru zile de poveste, 5-8 mai, la Crystal Palace Ballrooms, amatorii se vor întâlni cu profesioniştii, alături de cafea proaspăt prăjită, espressoare performante şi vor participa la degustări de cafea, expoziţii şi workshopuri.


Fie că iubeşti dimineţile mai mult datorită cafelei, fie că îţi doreşti să afli mai multe despre toate formele ei şi metodele de preparare, te aşteptăm să cunoaştem împreună drumul de la boaba verde la ceaşca de cea mai bună calitate. Alexandru Niculae, campion mondial la ROASTING în 2016, ne va revela arta prăjirii cafelei.
In fiecare dimineata incepind cu ora.10.00 va povesti cu voi ce face un roaster, cum isi incepe ziua de lucru, cum te poti pregati pentru un concurs de roasting.

Secretele cafelei la Ibrik ne vor fi dezvăluite de Kostas Kominakis, campion mondial la preparat cafea la Ibrik 2016 şi de către Ecaterina Szasz, locul II mondial la preparat cafea la Ibrik 2015.
Impreuna vor povesti care este cea mai buna metoda sa-ti prepari acasa o cafea la ibrick minunata, iti vor dezvalui mici secrete pentru o cafea perfecta.
Sanremo Romania va avea in fiecare zi la standul sau degustari de cafea, de la roaster din Romania si din Europa, cum ar fi D,Origen din Spania, Sapid din Grecia, Rocket Bean din Lituania.
ASTORIA espresso machines provoaca baristii la un Latte art Smakdown vineri incepind cu ora 15.00 la standul Astoria.

În cadrul festivalului, cei mai talentaţi barista din Romania se vor întrece la competiţiile naţionale de BARISTA şi BREWING, iar câştigătorii vor reprezenta România la campionatele mondiale de la Dublin.
Accesul la festival este gratuit, iar vizitatorii sunt aşteptaţi în fiecare zi începând cu data de 5 mai, între orele 10:00-19:00, iar pe 8 mai între 10:00-16:00.
Informaţii suplimentare pe www.bucharestcoffeefestival.ro
sau pe pagina de Facebook a evenimentului : https://www.facebook.com/Bucharest-Coffee-Festival-210662135941454/

 

Publicitate
Banner

newsletter

Banner
Banner
Banner
Banner

autentificare

Traducere

English French German Hungarian Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Important

Euro Ghid HoReCa pune la dispozitia managerilor, administratorilor unitatilor de cazare si de alimentatie publica serviciul de achizitii "Cerere de Oferta".
Serviciul este GRATUIT fara obligatii financiare, promt si eficient. Folosind acest serviciu economisiti timp si bani, primind oferte de la mai multi furnizori intr-un timp cat mai scurt. Citeste...


____________________________________