Text Size
Error: Failed to parse the Currency Converter XML document.
48.38 €uro
Error: Failed to parse the Currency Converter XML document.
49.92 €uro
Error: Failed to parse the Currency Converter XML document.
1 006.45 €uro

Expo Drink & Wine revine în 2016, între 2 şi 6 noiembrie

Publicitate

Ultima ediţie a  Târgului de Vinuri, Băuturi Alcoolice şi Non-Alcoolice a reunit  expozanţi din cinci ţări

35 de companii producătoare şi distribuitoare au expus în cadrul Târgului de Vinuri, Băuturi Alcoolice şi Non-Alcoolice–EXPO DRINK & WINE 2015, organizat şi găzduit de Romexpo, în perioada 28 octombrie-1 noiembrie.

La ediţia de majorat, cea de-a 18-a, la standurile Expo Drink & Wine au fost prezenţi: producători tradiţionali de vinuri, băuturi alcoolice şi non-alcoolice, distribuitori din domeniu, producători de echipamente folosite în procesul de producţie a vinului şi a altor băuturi. Evenimentul a avut loc cu participarea companiilor din cinci ţări: Bulgaria, Germania, România, Spania, Ungaria, gradul de internaţionalizare din acest an fiind de 20%.

Manifestarea a dat ocazia companiilor româneşti de a-şi promova pe plan naţional şi internaţional oferta de băuturi producţie proprie, prin stabilirea unor relaţii comerciale cu producători şi distribuitori. În acelaşi timp, Expo Drink & Wine a oferit firmelor distribuitoare posibilitatea de a interacţiona cu clienţi finali din: HORECA, retail sau cu simpli consumatori, pasionaţi de domeniul viticol şi al altor băuturi. La târg au fost prezenţi şi producători de echipamente dedicate industriei de resort.


Băuturi racoritoare, alcoolice şi cafea de top
Pe parcursul celor cinci zile de târg, vizitatorii au făcut cunoştinţă şi cu branduri mai puţin cunoscute consumatorilor şi specialiştilor, companiile producătoare şi distribuitoare ale acestora, încercând, prin participarea la acest eveniment, să testeze posibilitatea lansării lor pe piaţa autohtonă. În acest sens, la EXPO DRINK & WINE au fost prezentate băuturi desemnate drept produs anului în diferite ţări, un exemplu fiind brandul spaniol Zenpure, reprezentand o băutură răcoritoare naturală, cu proprietati benefice relaxării. N-au lipsit distribuitori de băuturi non-alcoolice pe bază de aloe vera sau alte plante cu proprietăţi curative recunoscute.


Specialiştii din HORECA au avut ocazia sa încheie contracte pentru distribuţia unor soiuri de cafele precum Arabica, Columbia si Robusta, aparţinând unor branduri cu tradiţie în Italia, recunoscute pentru cafea cu arome fine, echilibrate sau puternice.

Ţări cu tradiţie în industria viticolă precum Spania şi România au venit la Expo Drink & Wine 2015 cu diverse branduri de vin, aparţinând unor crame din zone renumite pentru calitatea vinurilor obţinute.

Astfel, cei interesaţi au avut posibilitatea, chiar sub îndrumarea unor somelieri, să deguste şi să achiziţioneze vinuri tinere, mature şi vechi, provenite din culturile podgoriilor proprii cramelor hispanice, italiene şi româneşti, care se remarcă prin aromele şi notele de fructe de pădure şi exotice sau de prune şi flori uscate.

La Expo Drink & Wine 2015 s-au încheiat contracte pentru import şi distribuţie de vinuri (productie 2014),  vinuri maturate între 14 şi 36 de luni în butoaie din stejar francez şi american.

Spirtoase fine, branduri renumite prin calitate şi ambalajele inedite
Băuturile spirtoase fine s-au regăsit în cadrul târgului, prin producători sau prin companii distribuitoare. Din Bulgaria au venit expozanţi care sunt recunoscuţi pentru modul de ambalare a băuturilor alcoolice, oferind celor interesaţi game largi de spirtoase fine in sticle extravagante sub forma de: Turnul Eiffel, cupă de fotbal sau arme.

La Expo Drink & Wine 2015, cei interesaţi au putut testa sau comanda diferite echipamente ce pot fi folosite în procesarea fructelor, în controlarea procesului de fermentaţie şi în etapa de distilare a băuturilor.

Unul dintre scopurile principale ale târgului este acela de a promova oferta de bauturi "fabricate in România" pe plan international, prin stabilirea unor relaţii comerciale între producători şi distribuitori locali şi internaţionali, între companiile distribuitoare şi clienţii finali care pot fi din HORECA sau retail sau între producatorii de echipamente şi cei de băuturi.

Expo Drink & Wine revine în 2016 cu o nouă ediţie, desfăşurată între 2 şi 6 noiembrie, la care toti din domeniul producerii şi distribuţiei de băuturi alcoolice şi non-alcoolice au posibilitatea de a-şi creşte vizibilitatea şi notorietatea, atât în faţa publicului specialist, cât şi a celui larg.

Mai multe informaţii despre acest eveniment precum şi despre programul din 2016 al manifestărilor expoziţionale Romexpo se pot găsi pe www.romexpo.ro

 

Publicitate
Banner

newsletter

Banner
Banner
Banner
Banner

autentificare

Traducere

English French German Hungarian Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Important

Euro Ghid HoReCa pune la dispozitia managerilor, administratorilor unitatilor de cazare si de alimentatie publica serviciul de achizitii "Cerere de Oferta".
Serviciul este GRATUIT fara obligatii financiare, promt si eficient. Folosind acest serviciu economisiti timp si bani, primind oferte de la mai multi furnizori intr-un timp cat mai scurt. Citeste...


____________________________________